Over Eleganza

In 1981 starten wij onze eerste winkel in het stadshart van Hilversum, met als primair doel een alternatief te bieden voor de consument die verder kijkt dan de mainstream en daarbij oog en interesse heeft voor internationale modetendensen. In 2001 openen wij de deuren in het oude historische centrum van Utrecht aan de Lijnmarkt 41. In 2013 splitsen wij deze winkel naar een herenmodewinkel waar we de kleding en schoenen collecties presenteren van toonaangevende premium designermerken.

Op Lijnmarkt 38 in Utrecht creëren wij met de splitsing van de herenmodewinkel een nieuw podium voor onze gehele damescollectie tezamen met passende accessoires, de meer geklede herenschoen en heren vrijetijdsschoenen van de luxe modemerken. Met een nadruk op de damescollectie presenteren wij in onze boetiek aan de Zomertuin in Laren de parels van het seizoen.

Op onze website treft u onze volledige collectie aan. Wij streven ernaar om zo snel mogelijk al onze nieuwe producten op de website te presenteren. Natuurlijk verwelkomen wij u graag in een van onze winkels. Voor nu nodig ik u uit om onze collecties online te bekijken. Bij vragen over het artikel of pasvorm kunt ons altijd raadplegen via het ‘contact-menu’ of in een van onze winkels.

Wij danken u hartelijk voor uw interesse in ons bedrijf!

  • Gratis verzending binnen NL
  • Snelle Levering
  • Achteraf betalen met AfterPay
  • 14 Dagen bedenktijd