Vragen over het betalen

Welke betaalmethodes zijn er beschikbaar?
U kunt bij onze webshop met de volgende betaalmethodes betalen: I-deal , creditcard, PayPal, Bankcontact/MisterCash, GiroPay en Sofort Banking. Uw betaling wordt verwerkt via het platform van MultiSafePay.
Wat is I-deal?
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of Triodos Bank, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.
Wat is AfterPay?

Als u kiest voor AfterPay ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur ontvangt u dan via e-mail van Afterpay.nl.

Door voor deze betaalmethode te kiezen gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van AfterPay.


De betaaltermijn is onafhankelijk van de retourtermijn van 14 dagen.
Na het voldoen van de factuur blijft u het recht houden om binnen 14 dagen te retourneren. Na het verwerken van uw retourzending zal het aankoopbedrag worden teruggestort op het rekeningnummer waarmee u de bestelling betaald heeft.


Bij het retourneren van de gehele bestelling wordt de overeenkomst met AfterPay automatisch ontbonden. Let op: vul uw gegevens naar waarheid en zo compleet mogelijk in. Op basis van uw gegevens vindt een kredietcheck plaats. Deze check kijkt of u in aanmerking komt om met AfterPay te betalen. Lukt het de eerste keer niet, geen nood - dit kan ook door een typefout komen. Controleer daarom uw gegevens en probeer het gerust nog een keer. Wordt u onverhoopt toch geweigerd door AfterPay, dan bieden wij u een alternatieve betaalmethode aan.


Om gebruik te kunnen maken van AfterPay, dient u 18 jaar of ouder te zijn en moet het verzendadres en factuuradres gelijk zijn.

Wat is Paypal?
PayPal is een wereldwijd gebruikte betaalmethode, die gekoppeld is aan uw e-mailadres(sen). Door middel van het opgeven van uw e-mailadres en de bijbehorende beveiligingscode kunt u geld van uw PayPal rekening overmaken of op uw PayPal rekening storten. Met uw PayPal account kunt u de betaling verrichten. Hiervoor heeft u een PayPal rekening/account nodig, welke u kunt openen op www.paypal.nl. Een PayPal rekening openen is gratis, veilig en betrouwbaar. PayPal rekeningen zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten.
Wat is Maestro?
Maestro is de meest gebruikte debetkaart en een product van MasterCard. De betaalmethode wordt in heel Europa geaccepteerd en in andere landen wereldwijd. Het betaalde bedrag wordt direct verrekend op de rekening van de consument.
Hoe werkt betalen met creditcard?
Het is ook mogelijk om de producten met een credit card te bestellen. Dit proces verloopt via een secure SSL server van MultiSafePay. MultiSafePay is onze payment provider die de Credit Card transacties verwerkt. Indien u ook kiest voor creditcard als betaalmogelijkheid, wordt u doorverwezen naar de betaalpagina van MultiSafePay, hier wordt de transactie gedaan en verwerkt en keert u vervolgens weer terug op onze webshop.
Wat is MultiSafePay?
Multisafepay is een veilig en betrouwbaar Payment Service Provider die de betaling van u naar ELEGANZA regelt. Multisafepay is goed beveiligd en uw betaling is hiermee in goede handen. Diverse online betaalmethoden, zoals, iDeal, Giropay, Bancontact/MisterCash, Visa, MasterCard en achteraf betalen, verlopen via MultiSafePay.
Zijn de prijzen die worden weergegeven incl. btw?
De prijzen worden inclusief BTW getoond.
Is de webshop van OBLIQUE goed beveiligd?
Via een beveiligde HTTPS verbinding leiden wij uw betaling naar de internetkassa, die de afhandeling van de transactie verzorgt. Aan het slotje onderin uw scherm kunt u zien dat de gegevens gecodeerd verstuurd worden via een ‘secure connection’. Wanneer de internetkassa de betaling heeft ontvangen, maken wij uw bestelling gereed.

Staat uw vraag er niet bij?

Uiteraard staan wij u ook graag telefonisch te woord.

Product vragen
030 242 29 86

Webshop bestellingen
0346 244 095

  • Gratis verzending binnen NL
  • Snelle Levering
  • Achteraf betalen met AfterPay
  • 14 Dagen bedenktijd